FırsatlarManşetler

OnePlus Nord N10 5G deneme fırsatı sadece MediaMarkt mağazalarında

oneplus nord n10 5g

OnePlus artık Türkiye’de ve açılışı da OnePlus Nord N10 5G modeliyle yapıyor. Şık tasarımı, uzun ömürlü pili ve çoklu kamera düzeniyle dikkat çeken bu Android telefonu deneyimleme fırsatı sadece MediaMarkt mağazalarında bulunuyor. Sahiplerine “sıra dışı gelecek ile tanışma” fırsatı sunan OnePlus Nord N10 5G, 8-12 Temmuz tarihlerinde geçerli lansman kampanyası kapsamında 4299 TL’lik fiyat etiketiyle, şimdi MediaMarkt mağazalarında sizi bekliyor. Üstelik mediamarkt.com.tr üzerinden de hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.

90Hz yenileme hızına sahip 6.49 inç IPS LCD ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip olan N10 5G ile ister oyun oynayın ister video izleyin; mükemmel ekran ve ikili hoparlör sistemiyle sizi cezbeden bir multimedya ve oyun deneyimi yaşayacaksınız. Snapdragon 690 işlemciyle gelen telefonda 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi bulunurken 512 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartlar destekleniyor. Böylece sevdiğiniz bütün uygulamaları, oyunları, filmleri ve müzikleri telefonunuzda saklayabilirsiniz.

Sektörün lider hızlı şarj teknolojilerinden olan OnePlus’ın Warp Charge teknolojisi şimdi OnePlus Nord N10 5G ile kullanıcılara sunuluyor. Cihaz 4300mAh pile sahip ve Warp Charge 30W’yi destekliyor. Bu da prizde daha az ve serbest olarak daha fazla zaman geçirmeniz anlamına geliyor.

OnePlus Nord N10 5G’nin arkasındaki güçlü dörtlü kamera sistemi etrafınızdaki dünyayı çarpıcı ayrıntılarıyla yakalamanızı sağlıyor. Özel makro ve mono kameraların yanı sıra 64 MP’lik bir ana kameraya ve 119 derecelik bir ultra geniş merceğe sahip olan akıllı telefonun selfie çekimleri veya görüntülü aramalar için ön tarafında 16 MP bir selfie kamerası bulunuyor.

Telefon, adında da anlaşılacağı üzere 5G desteğine sahip. Yurt dışı seyahatlerinizde, gittiğiniz yerde olduğu takdirde daha yüksek 5G hızlarından yararlanma fırsatı bulabilirsiniz. 2023 yılında Türkiye’de faaliyete geçmesi planlanan 5G şebekelerine de şimdiden hazır olacaksınız.

Üstün özellikleri gayet uygun bir fiyata sunan OnePlus Nord N10 5G deneyimlemeniz için sizi MediaMarkt mağazalarında bekliyor. Üstelik 4299 TL ile daha düşük bir fiyat fırsatını da yakalama imkanına sahip olabilirsiniz.

Hemen MediaMarkt mağazalarına gelin, sıra dışı gelecek ile tanışın!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER