Teknoloji

OnePlus Nord N1 taslağı N10’a benzer tasarımı gösteriyor

oneplus nord n1

OnePlus cephesinde gözler yarın gerçekleştirilecek OnePlus 9 serisi tanıtımına çevrilmiş olsa da, şirket başka cihazlar için de hazırlanmaya devam ediyor. Bu cihazlardan birisi de OnePlus Nord N10’un N1 adını taşıması beklenen takipçisi.

Şirket adında “Ebba” kod adıyla anıldığı söylenen telefona dair bilinenler hâlâ sınırlı. Ancak OnLeaks tarafından paylaşılan taslak görseller, OnePlus N1’in tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Metal çerçeveye ve plastik arka panele sahip gibi görünen telefonun boyutlarının 162.9 x 74.7 x 8.4 mm. olduğu belirtiliyor. Üçlü kamera çıkıntısıyla birlikte telefonun kalınlığı 10.3 mm.’ye yükseliyor.

Bu boyutlar Nord N10 ile hemen hemen aynı. 6.49 inç büyüklüğündeki düz ekranın sol üst köşesinde ise ön kamera deliği yer alıyor. Ekranın yenileme hızı gibi detaylar konusunda ise henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

Nord N1 de N10 gibi 3.5 mm. kulaklık jakına sahip olacak gibi görünüyor. Parmak izi tarayıcısı ise arka panelden kenardaki güç butonuna taşınıyor.

OnePlus Nord N10’da dört olan arka kamera sayısı, Nord N1’de üçe inecek. Nord N10’daki derinlik sensörü veya makro kameradan birinin Nord N1’den çıkarılması bekleniyor. OnePlus Nord N1 ile ilgili yeni detaylar için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER