Teknoloji

OnePlus Nord için bir doğrulama daha

oneplus pad oneplus ace 3v

OnePlus Nord hakkındaki haberler, teknoloji dünyasının gündeminde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Sızıntıların yanı sıra OnePlus’tan gelen resmi açıklamalar da telefon hakkında fikir edinmeye yardımcı oluyor. OnePlus, yeni akıllı telefonu için açtığı Instagram sayfasında telefonun 105 derecelik görüş açısına sahip bir ön kamerayla geleceğini duyurdu.

Söz konusu paylaşım, kamera çözünürlüğü konusunda bilgi vermiyor. Ancak daha önce çıkan haberlerde telefonda biri 32 megapiksel standart ve diğeri 8 megapiksel geniş açılı olmak üzere iki ön kamera taşıyacağı belirtilmişti. OnePlus’ın Nord için hazırladığı belgeselde görünen prototipte de iki ön kameranın varlığı göze çarpmıştı.

Özelliğin duyurulduğu videoda OnePlus’ın ultra geniş açılı kamerayı selfie çubuğuna bir alternatif olarak öne çıkarması dikkat çekiyor. Ancak bu noktada ultra geniş açılı ön kameraların yeni bir şey olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Örneğin, 2018’de çıkan Google Pixel 3’te de 97 derece görüş açısına sahip 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci bir kamera bulunuyordu.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

What a way to go. Drop your sticks and join us for the world’s first AR smartphone launch on July 21. #OnePlusNordAR #OnePlusNord

OnePlus Nord (@oneplus.nord)’in paylaştığı bir gönderi ()

OnePlus’ın Nord hakkında açıkladığı bilgilerin sayısı hiç de az değil. İlk olarak Avrupa ve Hindistan’da satılacak olan telefon, Qualcomm Snapdragon 765G işlemciyle gelecek. Telefonda 6.55 inç 90Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekranın bulunması beklense de, henüz bu konuda bir doğrulama gelmiş değil.

OnePlus Nord, 21 Temmuz’da gerçekleştirilecek artırılmış gerçeklik destekli bir etkinlikle resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER