Teknoloji

Yeni OnePlus Nord sızıntısı fiyat konusunda ipucu veriyor

oneplus nord

OnePlus, kendisine şimdiki ününü kazandıran yaklaşımına geri dönmeye hazırlanıyor. Şirketin 21 Temmuz’da tanıtacağı yeni akıllı telefonu için bekleyiş sürerken, telefona dair haber ve sızıntılar da devam ediyor. OnePlus Nord ile ilgili sızıntılara son olarak fiyatı gözler önüne seren yeni bir tanesi eklendi.

OnePlus Nord’un Romanya’daki bir e-ticaret sitesinde görülen ürün sayfası, telefonun Avrupa satış fiyatı konusunda ipucu veriyor. Telefonun fiyat etiketinde 2300 Rumen Leyi (3678 TL) yazıyor. Söz konusu meblağ, 475 avroya tekabül ediyor. Bu da OnePlus’ın Avrupa için 500 avronun altında fiyatla telefon satma taahhütünü karşılıyor.

oneplus nord

Yine de, bu sızıntıya temkinli yaklaşmak gerekiyor. Söz konusu ürün sayfasında daha telefonun OnePlus 8 Lite adıyla anıldığı dönemden kalma ve gerçek olmadığı artık anlaşılan bir görsel kullanılıyor. OnePlus’ın önünde ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş iki kameranın bulunduğu biliniyor. Ürün sayfasındaki görselde ise ekranın orta üst kısmına yerleştirilmiş tek bir kamera bulunuyor.

Yine de, OnePlus Nord için biçilen fiyatı “gerçekçi” olarak tanımlamak mümkün. Bu fiyatın doğru olup olmadığı ise 21 Temmuz itibarıyla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER