Teknoloji

Test sonucu OnePlus Nord CE4’ün performansına ışık tutuyor

oneplus nord ce4

OnePlus Nord CE4, 1 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemcinin bulunduğu biliniyor. Bu işlemcinin telefonda nasıl bir performans gösterdiği ise Geekbench’in benchmark testiyle gözler önüne çıkıyor.

Nord CE4, Geekbench’in testinden tek çekirdek performansıyla 1135 puan alıyor. Çoklu çekirdek puanı ise 3037. Test sonucu telefonun Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemci ile geleceğini doğrularken, bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiğini gösteriyor. Telefonun kutusundan Android 14 ile çıkacağı da test sonucunun gösterdikleri arasında bulunuyor.

Motorola Edge 50 Pro da kısa bir süre önce Geekbench’in benchmark testinden Snapdragon 7 Gen 3 işlemciyle geçmişti. Nord CE4 tek çekirdek performansıyla Motorola’yı sollarken, çoklu çekirdek performansıyla geride kalıyor. Ancak bu farkların çok küçük olduğunu ve iki telefonun birbirine benzer performanslar sergileyeceğini belirtmek gerekiyor.

oneplus nord ce4

OnePlus Nord CE4 yüksek şarj hızıyla gelecek

Nord CE4, Koyu Krom ve Seladon Mermer renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefon sadece 8 GB RAM ile gelecek. Depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olması bekleniyor. Akıllı telefonun şimdiye kadarki en hızlı şarj destekli Nord telefonu olacağı da paylaşımlarla belirtilmişti. Bu da telefonun OnePlus 12 ve 12R gibi 100W şarj desteğiyle geleceğini göstermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER