Teknoloji

OnePlus Nord CE 3 sızan yeni fotoğraflarla bir kez daha görüldü

oneplus nord ce 3

OnePlus Nord CE 3, 2023’te tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Telefona ait olduğu söylenen görseller daha önce internete sızmıştı. Bunlara şimdi de Nord CE 3’ü farklı açılardan gösteren gerçek hayattan çekilmiş fotoğraflar eklendi.

Fotoğraflarda parlak, krom kaplama gibi görünen arka panel, mat yeşil çerçeve ve sağ kenara yerleştirilmiş güç butonu görülüyor. Güç butonu aynı zamanda parmak izi tarayıcısını da barındırıyor. Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunacağını düşününce buna pek de şaşırmamak gerekiyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. Nord CE 2’de OLED ekran bulunduğu için burada geriye doğru bir adım atıldığı söylenebilir.

Görseller arka kameralar için tercih edilen halkalı tasarımı da doğruluyor. Ön tarafta ise kameranın ekran içindeki deliğe yerleştirildiği belirtiliyor. Alt çerçevenin daha kalın olduğu da sızıntılarda görülüyor.

OnePlus Nord CE 3 Snapdragon 695 işlemciyle gelecek

Daha önce çıkan haberlere göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 işlemci bulunuyor. İhtiyaç duyulan enerjiyi ise 67W hızlı şarj destekli 5000 mAh pilin sağlayacağı belirtiliyor. İşlemci tarafında da OnePlus’ın geriye doğru bir adım atmış olması dikkat çekiyor. Nord CE 2’de 4K video kaydını destekleyen Dimensity 900 işlemci bulunuyor.

oneplus nord ce 3

OnePlus Nord CE 3 ile tanışmak için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Akıllı telefonun temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER