Teknoloji

Yeni OnePlus Nord CE 3 sızıntısı teknik özellikleri doğruluyor

oneplus nord ce 3

OnePlus Nord CE 3 adını taşıyan uygun fiyatlı yeni bir telefon üstünde çalışıyor. Bu telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar bir süre önce internete sızmıştı. Söz konusu fotoğraflar düz LCD ekranı ve arkadaki üç kamerayı göstermişti. Bu bilgilere şimdi de telefonun teknik özellikleri eklendi.

AIDA64 uygulamasından alınan ekran görüntüleri, telefonun önemli özelliklerini gözler önüne seriyor. Buna göre, Nord CE 3 Qualcomm Snapdragon 695 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ana kamera görevini ise 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek.

Nord CE 3 6.7 inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip. Bu ekran 1080p çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı 120 Hz olan ekran, HDR10 desteğine de sahip. Snapdragon 695 işlemciye 8 GB LPDDR4X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı ise 256 GB. Akıllı telefonda Android 13’ü Oxygen OS kullanıcı arayüzü tamamlıyor.

OnePlus Nord CE 3 ne zaman tanıtılacak?

Telefonda 108 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör eşlik ediyor. Bu sensörlerden biri portre, diğeri ise yakın çekimler için kullanılıyor.

OnePlus Nord CE 3 için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak sızıntıların artması, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER