Teknoloji

OnePlus Nord CE 3 Lite’ın özellikleri tanıtımdan önce ürün sayfasında görüldü

oneplus nord ce 3 lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Önümüzdeki hafta tanıtılacağı açıklanan OnePlus Nord CE 3 Lite’ın özellikleri yavaş yavaş internete sızmaya devam ediyor. Resmi sayfasına bakıldığında telefonun selefi Nord CE 2 Lite’ın oldukça üstüne çıkacağı görülüyor.

Nord CE 3 Lite’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 işlemci bulunuyor. Nord CE 2 Lite da aynı işlemciyi taşıyor. Bunun yeni telefonun zayıf noktalarından biri olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Sanal RAM özelliğiyle bu kapasite 8 GB daha artırılabiliyor. Dahili depolama alanı ise 128 GB.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu sensör 3x zum için yerel desteğe sahip. Nord CE 2 Lite’ta küçük bir 64 megapiksel ana kameranın bulunduğunu düşününce bu alanda ciddi bir sıçrama kaydedildiği söylenebilir. Ana kameraya eşlik eden diğer iki sensörün özellikleri belirsizliğini koruyor.

oneplus nord ce 3 lite

Nord CE 3 Lite’ta 6.72 inç büyüklüğünde 120 Hz ekran bulunuyor. OxygenOS 13.1 ile yazılımsal iyileştirmeler de kazanan cihaz, OnePlus tarafından bir “oyun telefonu” olarak tanımlanıyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite’a 30 dakika şarj yetecek

Nord CE 3 Lite’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pil veriyor. Bu pil 67W hızlı şarj desteğine sahip. Nord CE 2 Lite’ta şarj hızı 33W olarak sınırlandırılmıştı. OnePlus 30 dakikalık bir şarj işleminin telefonun bir günü çıkarmasına yeteceğini belirtiyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite için “Pastel Lime” ve “Kromatik Gri” olarak adlandırılan iki renk seçeneği sunulacak. Akıllı telefonun fiyatı konusunda ise şu an için bir ipucu verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER