Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 Lite’ın tasarımı için ilk sızıntı

oneplus nord ce 2 lite

OnePlus Nord CE 2 Lite hakkındaki ilk sızıntı, telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi edinmeyi mümkün kılmıştı. 91Mobiles sitesi de akıllı telefona ait olduğu söylenen görselleri paylaştı.

Söz konusu görsellerin henüz telefonun final tasarımını yansıtmadığı belirtilirken, telefonun çıkışından önce küçük değişiklikler yapılabileceği ifade edildi. Paylaşılan görseller, telefonun ön kamerasının ekranın sol kısmındaki deliğe yerleştirileceğini gösteriyor. Arka kamera modülünün çıkıntılı tasarımı ve kenar tasarımı da paylaşımlarda görülenler arasında yer alıyor.

Telefonun parlak ve plastik arka panelini tamamlayan çerçevenin metal olduğu görülüyor. Sağ ve sol kenarlar yuvarlatılırken, alt ve üst kenarların düz olduğu göze çarpıyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı güç butonuna entegre edilirken, 3.5 mm. kulaklık jakının bulunduğu da görülüyor. Bildirim kaydırıcısının bulunmaması da ayrıca dikkat çekiyor.

OnePlus Nord CE 2 Lite Nord ailesinin kutusundan Android 12 yüklü olarak çıkan ilk telefonu olacak. 64 megapiksel ana arka kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera tamamlayacak. Ön kamera çözünürlüğünün ise 16 megapiksel olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER