Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G için resmi paylaşımlar gelmeye başladı

oneplus nord ce 2 lite 5g OnePlus Nord CE 3

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G için bir süredir beklenen resmi işaretler sonunda gelmeye başladı. Şirketin Hindistan ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, 28 Nisan’da tanıtılacak telefonla ilgili önemli bilgileri bulmak mümkün oluyor.

Söz konusu paylaşımların ilkinde basit bir çizim eşliğinde telefonun 28 Nisan’da tanıtılacağı açıklandı. Daha sonra gelen paylaşımda ise 5000 mAh kapasiteli pil ve 33W SuperVOOC hızlı şarj özelliğinin varlığı doğrulandı.

Pil ve şarj hızı konusunda verilen bilgiler, geçmiş sızıntılarla örtüşüyor. Bu da sızıntılardaki diğer detayların da doğru olabileceği anlamına geliyor. Sızıntılara göre, Nord CE 2 Lite 5G 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı da 120 Hz olacak.

Akıllı telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 695 işlemci bulunacak. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 8 GB’a kadar uzanacak. Dahili depolama alanı ise 128 GB olacak.

Telefonun arkasında ise ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel mono kamera da modülü tamamlayacak.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G için yapılan başka bir paylaşım ise telefonun arka panelini tamamen görmeyi sağlıyor. Arka panel tasarımının Realme 9 Pro Plus’a bir hayli benzemesi dikkat çekiyor. Telefon için 28 Nisan’dan önce başka detayların da paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER