Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 beklenenden daha erken tanıtılacak

oneplus nord ce 5g 2

OnePlus Nord CE 5G geçtiğimiz haziran ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun takipçisinin de önümüzdeki haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak yeni bir sızıntı, OnePlus Nord CE 2 ismini taşıması öngörülen telefonun tahmin edilenden daha erken tanıtılacağını gösteriyor.

Telefonun ocak veya şubat ayında Hindistan’da gözler önüne çıkabileceği söyleniyor. İlk Nord CE’deki Snapdragon 750G işlemcinin yerini MediaTek Dimensity 900’ün alması bekleniyor. 6.4 inç 90 Hz AMOLED tarafında bir değişiklik beklenmezken, bellek konfigürasyonlarının 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına kadar uzanması öngörülüyor. Baz versiyonun da 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı taşıması bekleniyor.

Kamera kurulumunda da bir değişiklik beklenmiyor. 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörün telefonun kamera sistemini oluşturacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh pil verecek. 30W şarj hızının ise 65W seviyesine çıkması öngörülüyor.

OnePlus Nord CE 2 de plastik çerçeve ve Gorilla Glass kaplı cam ve arka panelle gelecek. Akıllı telefonun Hindistan’da 24 ila 27 bin rupi (4512 ila 5076 TL) arasında fiyatlarla satılacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER