Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 5G’nin tasarımı ortaya çıktı

oneplus nord ce 2 5g 3

OnePlus yeni akıllı telefonu Nord CE 2 5G hakkındaki bilgileri azar azar paylaşmaya devam ediyor. Şirket şimdi de yeni akıllı telefonunun arka panelini ve profilini gösteren iki görsel yayınladı.

OnePlus’ın ürün şefi, yeni tasarımda tek parçalı bir döküm sürecini tercih ettiklerini belirtti. Bu tercih sayesinde kamera modülünün arka panelin kalanına kıyasla daha yüksek şekilde görünüyor.

OnePlus’la aynı çatı altındaki Oppo’nun Find X3 Pro modelinde de benzer bir yaklaşımla kamera modülünün arka panelden çıkıntı yapmış şekilde görünmesi mümkün kılınmıştı. OnePlus’ın tasarım için kullandığı “kristal netliğinde” ifadesi, tasarımın belli bir seviyede şeffaf olduğu anlamına geliyor.

OnePlus’ın paylaştığı görsellerde tercih ettiği renk seçeneği ise “Bahama Mavisi” olarak adlandırılıyor. Söz konusu renk, OnePlus Nord 2’nin rengine bir hayli benziyor. İlk olarak OnePlus’ın forum sayfasında kenar profili paylaşılan telefonun arka panelini gösteren görseli ise TechRadar sitesi yayınladı.

oneplus nord ce 2 5gOnePlus’tan daha önce yapılan açıklamaya göre, telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisi bulunacak. 65W SuperVOCC hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

OnePlus Nord CE 2 5G, 17 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER