Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus nord ce 2 5g

Ünlü duyumcu Max Jambor, OnePlus Nord CE 2 5G modelinin 11 Şubat’ta tanıtılacağını iddia etmişti. Ancak OnePlus’tan yapılan açıklama, bu iddianın doğru olmadığını gösteriyor. Şirketin Hindistan ofisinden verilen bilgiye göre, Nord CE 2 5G 17 Şubat’ta gözler önüne çıkacak.

OnePlus tarafından paylaşılan tanıtım videosu, telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeyi de sağlıyor. Telefonun ekranının sol üst köşesinde kamera deliğinin olduğu, dikdörtgen kamera modülünde ise üç kamera sensörünün ve bir de flaşın olduğu görülüyor.

Kamera modülünün tasarımının daha önceki sızıntılarda görülenlerden farklı olması ise dikkat çekiyor. Videoda telefonun ses kontrol tuşlarının sol, güç butonunun da sağ kenarda olduğu fark ediliyor.

Nord CE 2 5G’nin teknik özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak şirket 65W SuperVOOC hızlı şarj özelliğinin ve 3.5 mm. kullanıcı jakının varlığını şimdiden onayladı.

OnePlus Nord CE 2 5G hakkında bilinenler şu an için sınırlı olsa da, şirket tanıtım günü gelene kadar daha fazla detay açıklama sözü verdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER