Teknoloji

OnePlus Nord akıllı saat için hazırlıklar sürüyor

oneplus watch nord

OnePlus Nord serisinde akıllı telefonlardan daha fazlasını sunmak için çalışmaya devam ediyor. Şirketin seriye kablosuz kulaklık ekleyeceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Görünen o ki, OnePlus seride akıllı saat sunmak için de hazırlıklarına başlamış durumda.

İddiaya göre, şirket Nord serisinin ilk akıllı saatini önümüzdeki aylarda tanıtacak. Saatin Hindistan’da 10000 rupi (1940 TL) karşılığında satışa sunulacağı da iddialar arasında yer alıyor.

OnePlus’ın yeni akıllı saatinde mevcut OnePlus Watch modelinde sunduğu önemli özelliklerin büyük kısmına yer vermesi bekleniyor. Bu özellikler arasında renkli dokunmatik ekran, kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesinin ölçüm sensörleri, hareket ve uyku takibi bulunuyor. Telefona gelen bildirimleri gösterme ve medya kontrolü gibi yeteneklerin de saatte mevcut olması bekleniyor.

OnePlus Nord akıllı saatin nasıl görüneceği konusunda henüz ortada somut bir bilgi yok. Ancak önümüzdeki dönemde bu yönde sızıntılar görmek de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER