Teknoloji

OnePlus Nord ailesinin yeni üyesi için testler başladı

oneplus nord ce 2 5g

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G bu hafta içinde resmiyet kazanmıştı. Şirket Nord serisinin yeni üyesini tanıtmak için de fazla zaman kaybetmeyecek gibi görünüyor. Gelen haberlere göre, şirket Meili kod isimli bir telefonu test ediyor.

MySmartPrice sitesinin haberine göre, Meili’nin testleri Hindistan’da gerçekleştiriliyor. Bu telefonun Nord serisinin bir parçası olması da öngörüler arasında yer alıyor. Henüz OnePlus’tan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, telefonun haziran ayından önce tanıtılması beklenmiyor.

Meili’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 8000 işlemcisinin bulunması bekleniyor. 90 Hz AMOLED ekran, 80W şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil ve üçlü arka kamera modülü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Meili’nin Nord 3 adıyla resmiyet kazanmasının kuvvetli bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Şirketin bu modelden önce Nord 2T modelini tanıtması beklentiler arasında yer alıyor. Nord 2T’nin Dimensity 1300 işlemci taşıyacağı söyleniyor. 90 Hz 6.43 inç AMOLED ekran ve 50 megapiksel ana kamera da bu telefonun özellikleri içinde sayılıyor.

Meili kod adlı OnePlus Nord telefonuna ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pilin vereceği söyleniyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 ile çıkacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER