Teknoloji

OnePlus yeni akıllı telefonu Nord 3’ün tasarımını resmi duyurudan önce gösterdi

oneplus nord 3

OnePlus Nord 3 henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak OnePlus yeni akıllı telefonunu şimdiden gözler önüne çıkarıldı. Telefonun tasarımını ve renklerini gösteren görsel, OnePlus’ın başkanı ve operasyon şefi Kinder Liu tarafından Twitter’da yayınlandı.

Nord 3’ün arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Telefonun yeşil renk seçeneği parlak bir kaplama, siyah renk seçeneği ise saten bir kaplamayla sunuluyor. Görsellerde dikkat çeken bir diğer unsur ise OnePlus ile özdeşleşen bildirim kızağı oluyor.

Bildirim kızağı, OnePlus’ın çıkardığı son Nord telefonlarda mevcut değildi. Dolayısıyla bu geri dönüşün kullanıcıları sevindireceği söylenebilir. Nord CE 3 Lite’ta mevcut olan kızılötesi sensörü de Nord CE 3’te boy gösteren bir diğer unsur oluyor.

Liu’nun Twitter’da yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer alıyor: “Karşınızda OnePlus Nord 3 5G! OnePlus Nord kullanıcılarımıza isteyebilecekleri hemen hemen her şeyi veriyor ve bunun başlangıcı harika bir OnePlus tasarımı. Yaz Lansman Etkinliğimiz 5 Temmuz’da ve yakında sizlerle daha fazla şey paylaşmayı dört gözle bekliyorum.”

OnePlus Nord 3 ile birlikte başka ürünler de tanıtılacak

OnePlus Nord 3 tek başına gözler önüne çıkmayacak. Yeni akıllı telefonla birlikte Nord CE 3 ile Nord Buds 2r ve OnePlus BWZ2 ANC akıllı telefonlar da resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER