Teknoloji

Yeni OnePlus Nord 3 sızıntısı daha öncekilerle ters düşen özellikler gösteriyor

oneplus nord 3

OnePlus Nord 3 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde telefonun önemli teknik özelliklerini görmek mümkün olmuştu. Ancak yeni bir sızıntı, daha öncekilerden daha farklı özellikler gösteriyor.

Bu yeni sızıntıya göre, Nord 3’te 6.72 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekran bulunuyor. Telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 9000 işlemcinin olduğu ve bu işlemciye 8 ya da 16 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Nord 3’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pilin verdiği belirtiliyor.

Akıllı telefonun arkasında ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik etmesi bekleniyor. Nord 3’ün önünde ise 16 megapiksel kameranın bulunacağı belirtiliyor. Bildirim kızağı da telefonun bileşenleri arasında sayılıyor.

Daha önceki OnePlus Nord 3 sızıntıları hangi özellikleri gösteriyordu?

Daha önceki sızıntıda da aynı kamera özellikleri görülmüş, pil kapasitesinin de 4500 veya 5000 mAh olacağı belirtilmişti. Ancak diğer özellikler konusunda bariz farklar söz konusu. İlk sızıntıya göre; Nord 3’te 6.5 inç ekran, 32 megapiksel ön kamera, 100W şarj desteği, Dimensity 8100 Max veya Dimensity 8200 işlemci kullanıcıları bekliyor.

Hangi sızıntının doğru olduğunu öğrenmek için fazla beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. OnePlus Nord 3’ün yakında resmiyet kazanacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER