Teknoloji

OnePlus Nord 3 farklı akıllı ürünlerle birlikte tanıtılacak

OnePlus Nord 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord ailesini farklı ürün kategorilerinden yeni cihazlarla büyütmeye hazırlanıyor. Yeni bir sızıntı, şirketin planları konusunda önemli ipuçları veriyor. OnePlus Nord 3 ile birlikte uzun süredir konuşulan OnePlus Nord Watch akıllı saatin yakında gözler önüne çıkması bekleniyor.

OnePlus’ın Nord serisine eklemeyi planladığı ürünler akıllı telefon ve akıllı saatle sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Listede Nord Band bileklik ve yeni Nord Buds kablosuz kulaklık gibi ürünler de yer alıyor. Bunlara ek olarak akıllı tartı ve ismi açıklanmayan başka akıllı ürünlerin de kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor.

OnePlus’ın yeni ürünlerinin ne zaman tanıtılacağı konusunda ise bilgi verilmiş değil. Söz konusu ürün listesini paylaşan duyumcu Mukul Sharma, kaynağı konusunda da herhangi bir detay vermedi.

OnePlus Nord Watch hakkındaki söylentiler 2022’nin ilk günlerinden bu yana etrafta dolaşıyor. OnePlus Nord 3 de aylardır çeşitli haberlere konu olmuştu. Bu haberlerden birinde telefonun 150W hızlı şarj desteğiyle geleceği belirtilmişti. Önümüzdeki dönemde listede adı geçen ürünlerle ilgili yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER