Teknoloji

OnePlus Nord 3 120 Hz ekran, 150W şarj desteğiyle gelecek

oneplus nord ce 2 5g 3

OnePlus Nord 3 önümüzdeki dönemin merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı, akıllı telefonun bazı önemli özelliklerini gözler önüne seriyor.

Bu sızıntıya göre, Nord 3’ün kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisi bulunacak. Bu işlemciyi taşıyan Redmi K50 de kısa süre önce resmiyet kazanmıştı. Bu işlemciye 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama alanı eşlik edecek.

Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. Ön kameranın ekranın sol üst köşesine yerleştirileceği belirtiliyor. Ön kamera çözünürlüğü ise 16 megapiksel.

Telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel monokrom sensörün de sistemi tamamlaması bekleniyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor. Bu pilin 150W şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve X eksenli lineer dokunsal motor da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Kısa süre önce 150W şarj desteğine sahip OnePlus markalı bir telefon, 3C sertifika kurulunun kayıtlarında PKGM10 model numarasıyla boy göstermişti. Bu cihazın OnePlus Nord 3 olarak resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER