Teknoloji

OnePlus Nord 2T için işlemci doğrulaması

oneplus nord 2t

OnePlus Nord 2T 5G 19 Mayıs’ta gözler önüne çıkacak. Nord CE 2 Lite ve Nord Buds’ın küresel versiyonlarının da bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Etkinliğe doğru geri sayım devam ederken, Nord 2T 5G’ye dair bazı detaylar da resmi olarak paylaşılıyor.

OnePlus’tan yapılan son paylaşım, telefonla ilgili olarak uzun süredir konuşulan bir detayı doğruluyor. Bu paylaşıma göre, Nord 2T’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 1300 işlemcisi bulunacak. Dimensity 1300 selefine kıyasla daha fazla verimlilik, daha iyi bağlantı ve daha yüksek termal performans vadediyor.

Nord 2T’ye ait olduğu söylenen bir kutu açma videosu geçtiğimiz hafta internete sızmıştı. Kutu açma videosu telefona dair pek çok detayı görme imkanını vermişti. Nord 2T aynı zamanda sızan fotoğraflarda da boy göstermişti.

Nord 2T’de Dimensity 1300’e 8 veya 12 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. 6.43 inç büyüklüğündeki 90 Hz AMOLED ekran ve 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil de telefonun özellikler arasında sayılıyor.

OnePlus Nord 2T tanıtım etkinliği 19 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak. Tanıtım etkinliğinden önce OnePlus’tan telefonun özelliklerine dair başka detayların paylaşılması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER