Teknoloji

OnePlus Nord 2 tanıtım tarihi için yeni iddia

oneplus nord 2 2t

OnePlus, orta segment cihazlardan oluşan Nord serisini yeni telefonlarla genişletme konusunda kararlı görünüyor. Kısa süre önce Nord CE 5G ve N200 5G modellerini tanıtan OnePlus, yine 5G destekli Nord 2 için de hazırlıklarına devam ediyor.

OnePlus Nord 2’ye dair pek çok detay bir süre önce ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı sorusuna cevap da geldi. Twittter’da “@stufflistings” rumuzuyla tanınan duyumcu Mukul Sharma, telefonun 24 Temmuz civarında resmiyet kazanabileceğini iddia etti. Sharma tanıtımın temmuzun son 10 günü içinde tanıtılabileceğini belirtirken, 24 Temmuz hafta sonuna denk geldiği için doğrudan bu tarihin seçilmesi pek olası görünmüyor.

Orijinal OnePlus Nord 5G geçtiğimiz yıl 21 Temmuz’da resmiyet kazanmış ve ağustos ayının ilk günlerinde satışa sunulmuştu. Nord 2 için de benzer bir çıkış takviminin uygulanması çok şaşırtıcı görünmüyor.

Daha önceki sızıntılara göre, OnePlus Nord 2 Dimensity 1200 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Telefonun baz versiyonunda 128 GB dahili depolama alanı seçeneği sunulacak. 90 Hz 6.45 inç OLED ekran, 4500 mAh pil ve 50, 8, 2 megapiksel sensörlerden oluşan üçlü arka kamera sistemi telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER