Teknoloji

OnePlus Nord 2 sızıntısı OnePlus 9 benzeri tasarımı gösteriyor

oneplus nord 2 2t

OnePlus geçtiğimiz yıl ürün katalogunu orta segmentte konumlandırdığı Nord serisiyle büyütmüştü. 91Mobiles ve OnLeaks tarafından paylaşılan görseller, serinin OnePlus Nord 2 isimli yeni üyesinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda fikir veriyor.

Bu noktada Nord 2 isminin henüz resmiyet kazanmadığını belirtmekte fayda var. Telefona bakıldığında tasarım konusunda OnePlus 9’a bir hayli benzediği görülüyor. Bu benzerlik özellikle dikdörtgen arka kamera adası ve ön kamera yerleşiminde biraz daha belirgin hâle geliyor.

91Mobiles’ın haberine göre, akıllı telefonun arkasında 50, 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü üç kamera bulunuyor. Telefonun önünde ise 32 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı söyleniyor.

90 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapması bekleniyor. MediaTek Dimensity 1200 işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin ise 12 GB’a kadar uzanacağı belirtiliyor. 256 GB olan maksimum depolama alanının ise genişletilemeyeceği söyleniyor. 4500 mAh pil ve 5G desteği telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Nord 2, büyük ihtimalle 9 Temmuz’da piyasaya çıkacak. Akıllı telefonun hangi ülkelerde satılacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER