Teknoloji

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition resmiyet kazandı

oneplus nord 2 pac-man edition

Akıllı telefon pazarı için özel üretim cihazlar sıra dışı bir durum yaratmıyor. Bu gruba son olarak bir süredir beklenen OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition eklendi. Nord 2 Pac-Man Edition, geçtiğimiz temmuz ayında tanıtılan Nord 2’yle benzer özelliklere sahip.

Akıllı telefonda 90 Hz 6.43 inç AMOLED ekran bulunuyor. Telefonun kalbindeki MediaTek Dimensity 1200 işlemciye 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. İhtiyaç duyulan enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil veriyor. Nord 2 Pac-Man Edition görsel açıdan ise köklü bir değişim vadediyor.

Retro oyun temasına uygun bir tasarıma sahip olan Nord 2 Pac-Man Edition, karanlıkta parlayan bir arka panelle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Özel Pac-Man kılıfında ise kullanıcıları hayaletler bekliyor.

Telefonda özel Pac-Man duvar kağıtları, zil sesleri, özel ikonlar ve Pac-Man temalı kilit açma ile şarj animasyonları mevcut. Buna ek olarak, Pac-Man 256 oyunu da telefonla birlikte ön yüklü şekilde sunuluyor.

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition 16 Kasım’da satışa sunulacak. Akıllı telefon, Avrupa’da 529 avro karşılığında piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER