Teknoloji

OnePlus Nord 2 için yeni açıklama ve sızıntılar

oneplus nord 2

OnePlus Nord 2 yakın zamanda resmiyet kazanacak. Geri sayım devam ederken hem telefonla ilgili resmi açıklamalar hem de sızıntılar sürüyor. OnePlus’ın açıklaması telefonun yazılım desteği süresine ışık tutarken, sızıntılar da hem kamera detaylarını hem de genel tasarımı gösteriyor.

Sızan görseller, Nord 2’nin ön tarafını görmeyi sağlıyor. Şimdiye kadarki sızıntılarda ve dedikodularda çift ön kameradan vazgeçildiği belirtilmişti. Yeni görseller de bunu doğrularken, OnePlus’ın standart bir tek ön kamerayı seçtiği görülüyor.

Nord 2’nin Dimensity 1200 işlemciyle geleceği daha önce açıklanmıştı. Şirket telefonda 6.43 inç 90 Hz AMOLED dokunmatik ekran bulunacağını da doğrulamıştı. OnePlus şimdi de Nord 2’nin iki büyük Android güncellemesi ve üç yıl güvenlik güncellemesi alacağını açıkladı.

Bu politikanın OnePlus’ın amiral gemilerinin güncelleme politikasıyla aynı olmadığını belirtmek gerekiyor. Ancak Nord N serisine kıyasla daha gelişmiş bir politikanın uygulandığı görülüyor. Nord 2 bu konuda da kendisini orta segmentte konumlandırmayı başarıyor.

OnePlus Nord 2 ile ilgili bir diğer iddia ise telefonun kamera sistemiyle ilgili. Üçlü sistemde ana kamera görevini 50 megapiksel Sony IMX766 sensörün üstleneceği ve bu sensörün optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olacağı söyleniyor. Sistemi 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensörün tamamlayacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER