Teknoloji

OnePlus Nord 2’nin ekran özelliklerini açıkladı

oneplus nord 2 2t

OnePlus, 22 Temmuz’da gözler önüne çıkacak akıllı telefonu Nord 2 hakkındaki bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Şirket daha önce akıllı telefonun Dimensity 1200 işlemciyle geleceğini açıklamıştı. OnePlus şimdi de Nord 2’nin ekranıyla ilgili detayları paylaştı. Akıllı telefon 6.43 inç büyüklüğünde Fluid AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Yenileme hızı 90 Hz olan bu ekran, HDR 10+ sertifikasına sahip.

OnePlus Nord ve geçtiğimiz ay tantılan Nord CE ile karşılaştırıldığında Nord 2’nin aynı boyutta ve özelliklere sahip bir ekran taşıdığı görülüyor. Çözünürlük konusunda bilgi verilmese de, Full HD+ yerinde bir tahmin gibi görünüyor. Ön kamera konusunda da açıklama yapılmış değil. Ancak daha önce sızan taslaklar ön kameranın ekranın sol üst köşesine yerleştirileceğini göstermişti.

OnePlus Nord 2’de Dimensity 1200’ün MediaTek ve OnePlus tarafından ortak geliştirilen özel bir versiyonu bulunacak. Bu işlemci oyunlarda ve fotoğraf çekerken daha iyi bir performans sağlayacak.

Sızıntılara göre, OnePlus Nord 2 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera sensörüyle gelecek. Ancak aynı kaynağın ekran konusunda verdiği bilgi yanlış çıktığı için buna da temkinli yaklaşmak gerekiyor. Telefona dair tüm detayları öğrenmek için 22 Temmuz’a kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER