Teknoloji

OnePlus’ın klavyesinden ilk fotoğraf geldi

oneplus keyboard

OnePlus bir süre önce OnePlus Keyboard olarak adlandırdığı bir klavyeyi piyasaya süreceğini açıklamıştı. Bu klavyeye ait olduğu söylenen ilk görsel internete sızdı. Söz konusu görselde sarı renkli Enter tuşu ve işlevi bilinmeyen kırmızı renkli tuş dikkat çekiyor.

OnePlus’ın klavyesinin resmi duyurusunu 7 Şubat’ta yapacağı söyleniyor. Aynı tarihte OnePlus 11 ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığın küresel lansmanının da gerçekleştirileceğini hatırlatmakta fayda var.

Klavyenin OnePlus’ın internet sitesindeki sayfası da hazır durumda. Bu sayfada klavyenin geniş ölçekli üretiminin ilkbaharda başlamasının planlandığı belirtiliyor. Dolayısıyla söz konusu aksesuar için şubattaki duyurunun ardından da uzun bir süre boyunca beklemek gerekecek.

OnePlus Keyboard alüminyum kasaya sahip olacak

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, klavye çift contalı tasarımıyla tuşlara basıldığında tatmin edici bir ses çıkaracak. Buna karşılık, tuşların iyi ayarlanmış damperleriyle kolay ve rahat bir kullanım deneyimi sağlayacak.

OnePlus Keyboard alüminyum bir kasaya sahip olacak. Açık kaynaklı yazılımla klavyenin tuşları yeniden programlanabilecek. Böylelikle klavyenin “tam potansiyel” ile kullanımı mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER