Teknoloji

OnePlus ilk katlanabilir telefonunu 2023’ün ikinci yarısında çıkaracak

oneplus katlanabilir telefon oneplus fold

OnePlus MWC 2023’ü oldukça hareketli geçiriyor. Şirket, sıvı soğutma özelliklerine sahip en son deneysel telefonunu gözler önüne çıkardıktan sonra bir duyuru daha yaptı. OnePlus katlanabilir telefon pazarına 2023’ün ikinci yarısında merhaba diyeceğini açıkladı. Şirket bu açıklama ile birlikte daha önce çıkan haberleri de doğrulamış oldu.

OnePlus 11’in tanıtım etkinliği sırasında şirket yılın üçüncü çeyreğinde yeni bir ürün duyurusu yapacağını açıklamış ve arka planda katlanan cihaz siluetleri paylaşmıştı. Ancak bu ürünün ne olduğu konusunda somut bir bilgi verilmemişti.

OnePlus yeni katlanabilir telefonunda kullanıcıları neyin beklediği konusunda ise sessizliğini koruyor. Ocak ayında çıkan haberlerde OnePlus’ın V Fold ve V Flip markalarının ticari haklarını aldığı belirtilmişti. Yeni açıklamada ise sadece tek bir katlanabilir telefondan bahsediliyor. Dolayısıyla iki telefonun geliştirilip geliştirilmediği belirsizliğini koruyor.

Şirketin başkanı ve operasyon şefi Kinder Liu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “İlk katlanabilir telefonumuz, OnePlus imzalı hızlı ve sorunsuz bir deneyime sahip olacak. Endüstriyel tasarım, mekanik teknoloji ve diğer yönler açısından katlanır formu nedeniyle yetinmeyen bir amiral gemisi telefon olmalı. Günümüzün katlanabilir telefon pazarının zirve deneyimini yaşatmayı hedefleyen bir cihazı piyasaya sürmek istiyoruz.”

OnePlus katlanabilir telefon hazırlıklarıyla ilgili daha fazla detay paylaşma sözü verdi

OnePlus katlanabilir telefon hazırlıkları konusunda önümüzdeki aylarda daha fazla detay paylaşma sözü verdi. Şirket buna ek olarak, önümüzdeki üç ila beş yıl içinde daha uyumlu bir ekosistem inşa etme planlarını da paylaştı. Ekosistemin OnePlus’ın telefonları, tabletleri, giyilebilir cihazları ve nesnelerin interneti cihazları arasında kesintisiz bağlantı sağlamasının önünü açacağı ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER