Teknoloji

OnePlus’ın katlanabilir telefonunun ismi için farklı iddia

oneplus katlanabilir telefon

OnePlus katlanabilir telefon pazarına girmek için hazırlıklarına bir süredir devam ediyor. Şirketin katlanabilir telefonu söylentilerde OnePlus V Fold adıyla anılsa da, ünlü duyumcu Max Jambor başka bir ismi ortaya attı. Jambor’un paylaşımına göre, şirket ilk katlanabilir telefonunu OnePlus Open adıyla çıkaracak.

OnePlus Open isminin OnePlus V Fold’a kıyasla daha yaratıcı ve farklı olduğu söylenebilir. Piyasada adında Fold geçen pek çok katlanabilir telefon mevcut. Samsung, Xiaomi ve Vivo’nun katlanabilir telefonlarında Fold kelimesini görmek mümkün. Jambor’a göre, OnePlus’ın değerlendirdiği isimler arasında Prime, Wing, Peak ve Edge gibi seçenekler de bulunuyor.

OnePlus Open’ın ağustos ayının sonlarında resmiyet kazanması bekleniyor. Sızan görseller yuvarlak kamera modülü, düz kenarlar, sol kenara yerleştirilmiş bildirim kızağı gibi tasarım tercihlerini gösteriyor. 7.8 inç katlanabilir AMOLED ekran ve 6.3 inç AMOLED kapak ekranı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus katlanabilir telefon pazarına Snapdragon 8 Gen 2 ile girecek

OnePlus katlanabilir telefon pazarına girerken tercihini Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden yana kullanıyor. Bu işlemciye 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER