Teknoloji

OnePlus katlanabilir cihaz videosu paylaşımıyla Samsung’dan rol çalıyor

oneplus katlanabilir telefon

Samsung’un ağustos Unpacked etkinliği bugün Türkiye saatiyle 17.00’de. Etkinlikte yeni katlanabilir ve giyilebilir ürünlerin tanıtılmasını bekliyoruz. Bu etkinliğin bir gün öncesinde OnePlus, Güney Koreli şirketten rol çalmak amacıyla bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

OnePlus’ın Instagram hesabından paylaşılan bu videoda iki ekranlı bir mobil cihaz gösteriliyor. Ancak bu cihazın ne olduğu tam olarak görülmüyor.

LG, bir telefon kılıfıyla ikinci ekranı sağlama olayını zaten gerçekleştirmişti. Eğer OnePlus ikinci ekranla bunu planlıyorsa, biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Bununla birlikte, Samsung’un ilk katlanabilir cihazı dayanıklılık konusunda epey tartışmaya neden olmuştu, belki OnePlus o günleri hatırlatmak istemiş olabilir. Belki de bu sadece basit bir sosyal medya paylaşımından ibaret, bu nedenle ciddiye almayabilir ve Samsung’un gelecek Galaxy telefonlarına odaklanmaya devam edebiliriz.

İlginçtir ki, OnePlus’ın kısa video klibinde zaman olarak bugün saat 17.00, yani Samsung Unpacked etkinliğinin başlangıcı veriliyor. Bu da işleri biraz daha ilginç hâle getiriyor. Bakalım, neler olacağını görmek için önümüzde sadece birkaç saat var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER