Teknoloji

OnePlus Google Cardboard dağıtıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus-google-cardboard-040715

OnePlus ekibi doğru hamlelerinin arasına bir yenisini daha ekledi ve Google’ın ölçülerini kullanarak hazırladığı Google Cardboard’ların üstüne kendi ismini yazdı. Şirket, söz konusu aksesuarları isteyen herkese sadece kargo ücreti karşılığında gönderirken, gelen büyük talep sonucunda OnePlus Google Cardboard stokları tükendi.

Google kullanıcılara üçüncü tarafların ürettiği Google Cardboard başlıklarını alabilecekleri çeşitli yerler tavsiye etse de, OnePlus’ın kısıtlı teklifi açık ara en ucuz çözüm olma niteliği taşıyor. Tamamen monte edilmiş şekilde gelen OnePlus Google Cardboard, en yakın muadilinden 15 dolar daha ucuz durumda.

OnePlus Google Cardboard’da orijinal Cardboard’a kıyasla daha kalın bir materyal kullanılması da ayrıca dikkat çekiyor. OnePlus’tan yapılan açıklamada OnePlus Google Cardboard’un Google’ın belirlediği ikinci nesil Cardboard ölçülerine göre hazırlandığı belirtildi.

Sanal gerçekliğin dünyayı değiştireceğini belirten OnePlus, 27 Temmuzda görücüye çıkaracağı yeni akıllı telefonu OnePlus 2’yi de tamamen sanal gerçeklik ortamında tanıtacak.

İLGİLİ HABERLER