Teknoloji

OnePlus ekim ayına kadar altı yeni telefon tanıtacak

OnePlus kardeş şirketi Oppo’nun yolundan giderek ürün katalogunu hatırı sayılır ölçüde genişletmeye hazırlanıyor. Bu katalog, akıllı saatlerden fazlasını barındıracak gibi görünüyor.

İnternete sızan bir ürün yol haritası, OnePlus’ın ekim ayı sonuna kadar altı yeni akıllı telefonu tanıtacağını gösteriyor. Bunun şirketin şimdiye kadarki ürün çıkarma sıklığından çok daha fazla olduğunu belirtmek gerekiyor.

Bu yol haritasının ilk durağı tamamen yeni bir telefon olmayacak. Ocak ayında tanıtılan OnePlus 10 Pro‘nun uluslararası lansmanı, şirketin yeni ürün yol haritasındaki ilk durak olacak. Telefonun küresel tanıtım etkinliği mart ayı bitmeden yapılacak.

Nisan ayında ise uzun süredir sızıntılarda boy gösteren Nord CE 2 Lite modeli resmiyet kazanacak. Nisan ayının sonlarında veya mayıs ayının ilk günlerinde ise Nord 2T gözler önüne çıkacak. Şirket mayıs ayı içinde 10R modelinin de tanıtımını gerçekleştirilecek.

Temmuz ayında ise Nord 3 tanıtılacak. Bu akıllı telefonun bazı pazarlarda Nord Pro adıyla resmiyet kazanabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Yol haritasının son durağı ise eylül ayında tanıtılacak OnePlus 10 Ultra modeli olacak. Bu telefonun bazı ülkelerde 10 Pro Plus adıyla satılabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER