Teknoloji

OnePlus CEO’sundan katlanabilir telefon paylaşımı

oneplus

OnePlus kurucusu ve CEO’su Pete Lau, şirketin ilk katlanabilir telefonunun ipucunu veren görseller paylaştı. Söz konusu katlanabilir telefon hakkındaki ilk haberler geçtiğimiz nisan ayında gündeme gelmiş ve bu cihazın Oppo Find N’le aynı özelliklere ve tasarıma sahip olabileceği belirtilmişti.

Ancak Lau tarafından paylaşılan görseller, farklı bir menteşe sistemini gösteriyor. Bu da kullanıcıların karşısına başka bir cihazın çıkabileceği anlamına geliyor.

OnePlus ve Oppo kardeş şirketler olduğu için Lau’nun Oppo Find N’in tasarım sürecinde de etkisi olduğu söyleniyor. Dolayısıyla Lau’nun paylaşımının Oppo Find N2 ile ilgili olabileceği de belirtiliyor. Yine de, yapılan paylaşım yakında karşımıza yeni bir katlanabilir telefonun çıkacağını gösteriyor.

Katlanabilir telefon pazarı son zamanlarda oldukça hareketli. Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Z Fold 4 ve Z Flip 4 geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı. Xiaomi Mix Fold 2 de kısa süre önce duyurulmuştu. OnePlus’ın da bu canlı piyasada söz sahibi olma isteğine pek şaşırmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER