Teknoloji

OnePlus Bullets kulaklıkların kablosuz versiyonunu hazırlıyor

oneplus bullets kulaklıkOnePlus bir çift kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor. Nashville Chatter‘ın Bluetooth sertifikasyon sitesinden elde ettiği bilgiler, OnePlus Bullets Wireless adını taşıyan bir ürünün varlığını ortaya koyuyor.

OnePlus’ın Bullets adını taşıyan iki çift kablosuz kulaklık ürünü hâlihazırda bulunuyor. Bu ürünün de ne olacağı adından anlaşılıyor, kablosuz kulaklık geliyor. Ancak bu kulaklıkların tamamen kablosuz mu olacağı, yoksa boynun etrafından dolaşan bir kablonun mu bulunacağı bilinmiyor.

OnePlus, gelecek nesil telefonunda da kulaklık jakının bulunacağını söylemişti. Bu nedenle aslında kablosuz kulaklıklar şirket için şart değil. Ancak kulaklık endüstrisi giderek kablosuz teknolojilere doğru ilerliyor, bu tarz ürünlerin satışı artıyor. Geliştirilmekte olan ürünün OnePlus 6‘nın lansmanına yetişip yetişmeyeceği bilinmiyor. 2018 model amiral gemisi telefonun da önümüzdeki birkaç ay içinde çıkması bekleniyor.

Ürünün adı ve yüksek kaliteli AptX desteği gibi bazı Bluetooth özellikleri dışında herhangi bir detaya sahip değiliz. Ancak OnePlus’ın geliştirmekte olduğu üründen heyecan duymak için elde epey fazla neden bulunuyor. OnePlus’ın mevcut Bullets kulaklıkları, hem 20 dolarlık uygun yurt dışı satış fiyatı (Türkiye’de de 100 TL civarında bir fiyattan bulmak mümkün), hem de yüksek ses kalitesiyle beğeni toplamıştı. Eğer OnePlus aynı unsurları kablosuz kulaklığına da taşıyabilirse, bu ürün büyük ilgi görebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER