Teknoloji

OnePlus Buds Z2 aktif gürültü engelleme ve 38 saat pil ömrüyle geliyor

oneplus buds z2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 9RT ile birlikte Buds Z2 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını da gözler önüne çıkardı. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmasıyla dikkat çeken kulaklıkta Dolby Atmos desteği de mevcut. Buds Z2, aktif gürültü engelleme kapalıyken toplamda 38 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Burada şarj kutusunun getirdiği ekstra sürenin de hesaba katıldığını belirtmekte fayda var.

11 mm. dinamik sürücülerin bulunduğu Buds Z2, mobil cihazlara Bluetooth 5.2 ile bağlanıyor. AAC ve SBC Bluetooth kod çözücülerini destekleyen kulaklık; BLE, SPP, HFP, A2DP ve AVRCP Bluetooth iletim protokolleri için de destek sunuyor. OnePlus 6 ve sonrasında çıkan OnePlus cihazları için hızlı eşleştirme desteği de mevcut.

Buds Z2’de her topuzda üç mikrofon bulunuyor. Böylelikle dışarıdan gelen sesler 40 dB’e kadar indirilebiliyor. Kulaklık için IP55 dayanıklılık sertifikası mevcut. Şarj kutusu ise sıçramalara karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip. Aktif gürültü engelleme kapalıyken kulaklık 7 saatlik bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu özellik çalıştırıldığında ise süre 5 saate iniyor. Hızlı şarj desteği sayesinde 10 dakikalık bir şarjla 5 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor.

OnePlus Buds Z2 için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Kulaklık Çin’de 499 yuan (711 TL) karşılığında 19 Ekim’de satışa sunulacak. Uluslararası satış takvimi ve fiyatı konusunda ise henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER