Teknoloji

OnePlus Buds Z ile kablosuz kulaklık seçeneklerini artırıyor

oneplus buds z

OnePlus yeni telefonu 8T‘yi tanıtırken başka bir ürünü daha gözler önüne çıkardı. OnePlus Buds Z adını taşıyan yeni tam kablosuz kulaklık, geçtiğimiz yaz tanıtılan OnePlus Buds’ın daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak tanımlanabilir.

10 mm dinamik sürücüler barındıran Buds Z, 20 saatlik pil ömrü vadediyor. 13.4 mm sürücüler taşıyan orijinal Buds’ın pil ömrü 30 saat. Bunun dışında orijinal Buds’ın neredeyse tüm özelliklerini barındıran Buds Z, bazı noktalarda öncüsünü geçmeyi de başarıyor.

Kullanıcılara yine Dolby Atmos desteğiyle üç boyutlu ses ve daha kapsayıcı bir deneyim sağlanıyor. Bass Boost özelliğiyle de sesler derinleştiriliyor. Tıpkı orijinal Buds gibi, Buds Z’de de aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Ancak telefon görüşmelerinde devreye giren bir gürültü azaltma özelliği kulaklıkta mevcut.

Buds Z’nin egzersiz sırasında kullanım için orijinal Buds’a kıyasla daha uygun olduğu söylenebilir. Dışı tamamen plastik olan kulaklıkla birlikte rahat ve güvenli bir deneyim vadeden değiştirilebilir kulak uçları da sunuluyor. IP55 sertifikasına sahip olan kulaklık hem yağmura hem de terlemeye karşı dayanıklı.

oneplus buds zQuick Switch (Hızlı Değişim) özelliği, kulaklığı iki cihaza bağlamaya ve çift dokunuşla cihazlar arasında geçiş yapmaya izin veriyor. Kulaklık Quick Pair (Hızlı Eşleşme) özelliğiyle de taşıma kutusunun kapağı açılır açılmaz telefona bağlanıyor.

Topuzlardan biri çıkarıldığında kulaklık da otomatik olarak çalışmayı durduruyor. Bu noktada OnePlus Buds Z’yi 10 dakika şarj etmenin 3 saat boyunca müzik dinleme imkanı sağladığını belirtmekte fayda var.

oneplus buds zSadece beyaz renk seçeneği bulunan OnePlus Buds Z, 2 Kasım’da satışa sunulacak. Kulaklık ABD’de 46 dolar, Avrupa’da ise 60 avro karşılığında satılacak. Kulaklığın çizer Steven Harrington’ın imzasını taşıyan özel versiyonunun ABD fiyatı ise 60 dolar.

İLGİLİ HABERLER