Teknoloji

OnePlus Buds Pro’nun Lite versiyonu yolda

oneplus buds pro lite

OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklık kısa süre önce tanıtılmıştı. Şirketin üçüncü kablosuz kulaklığı olan Buds Pro, şirketin aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ilk kulaklığı olma özelliğini de taşıyor. İddialara göre, OnePlus daha uygun fiyatlı Buds Pro Lite versiyonu üzerinde de çalışıyor.

Buds Pro Lite iddiasını gündeme taşıyan duyumcu Max Jambor, bu kulaklıkta da aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunacağını belirtti. Jambor başka bilgi vermese de, Buds Pro Lite’ın ekim ayında OnePlus 9 RT modeliyle birlikte tanıtılabileceği söyleniyor. Bu telefonun Çin ve Hindistan’da satışa sunulacağı konuşuluyor.

OnePlus Buds Pro’da 11 mm. dinamik sürücüler bulunuyor. IP55 dayanıklılık sertifikası, Dolby Atmos ve LHDC desteği, 38 saatlik pil ömrü, 10 saat boyunca aralıksız müzik dinleme, Warp Charge hızlı desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

OnePlus Buds Pro Lite modelinde aktif gürültü engellemeden taviz verilmeyeceği söyleniyor. Bu nedenle yukarıdaki özelliklerden hangisinden vazgeçileceği merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER