Teknoloji

OnePlus Buds Pro 3 kablosuz kulaklık ocak ayında tanıtılacak

oneplus buds pro 3

Bu ayın başlarında Çin’de tanıtılan OnePlus 12, gelecek ay dünyaya açılacak. Dünyaya açılırken OnePlus 12’ye başka ürünlerin de eşlik edeceği şimdiden biliniyor. Bu ürünler arasında OnePlus Buds Pro 3 kablosuz kulaklık da bulunuyor. Ancak Weibo’da yapılan paylaşıma göre, Buds Pro 3’ün Çin lansmanı 4 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Aynı tarihte OnePlus Ace 3 de gözler önüne çıkacak. Ace 3’ün de Çin dışında OnePlus 12R adıyla satılacağını hatırlatmakta fayda var.

OnePlus’ın Weibo’da yaptığı paylaşım, Buds Pro 3’ün özellikleri hakkında pek fazla bilgi vermiyor. Şirket şimdilik sadece yeni kulaklığının “amiral gemisi seviyesinde ses kalitesi” sunacağını belirtirken, siyah ve mavi renk seçeneklerini de gösteriyor. Bu renk seçeneklerinin OnePlus 12R’ninkilerle aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

Buds Pro 3’ün ne gibi yenilikler getireceği belirsizliğini koruyor. Ancak ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan paylaşım bu konuda biraz fikir edinmeyi sağlıyor. Bu paylaşımda hem kutu içeriğini görmek mümkün oluyor hem de kısa bir video sayesinde yeni dokunma ve hareket kontrollerinin varlığı doğrulanıyor.

OnePlus Buds Pro 3, 9 saat pil ömrü sunabilir

OnePlus Buds Pro 3 hakkında eylül ayında çıkan bir haberde kulaklığın 9 saat pil ömrü ve aktif gürültü engelleme desteğiyle geleceği belirtilmişti. Aynı haberde şarj hızının düşürüleceği iddiasının yer alması ise tuhaf bulunmuştu. 4 Ocak’taki tanıtımdan önce Buds Pro 3 hakkında yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER