Teknoloji

OnePlus Buds uzun pil ömrünü ve güçlü bas deneyimini uygun fiyatla sunacak

oneplus buds

OnePlus yeni akıllı telefonu Nord‘u tek başına bırakmadı. Şirketin varlığını bir süre önce duyurduğu yeni kablosuz kulaklığı OnePlus Buds da etkinlikte resmiyet kazandı. OnePlus, yeni kulaklığının uygun fiyat karşılığında büyük bir performans sunacağını vadediyor.

OnePlus Buds’ın tasarımı, akıllara pek çok kablosuz kulaklık gibi, Apple’ın AirPods’unu getiriyor. Performans bakımından OnePlus Buds’ı rakiplerinden ayıracak çok fazla şey yok gibi görünse de, kulaklığın bazı konularda AirPods’a meydan okuduğu söylenebilir.

13.4 mm. büyüklüğündeki sürücüler kulak içi kulaklık standartlarına göre oldukça büyük. Derin bas performansı vadeden kulaklık, OnePlus’ın verdiği bilgiye göre, Dolby Atmos desteğine de sahip.

OnePlus Buds’la kullanıcılar 7 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinleyebiliyor. Şarj kutusu ise bu sürenin üzerine 23 saat daha ekliyor. Böylelikle kullanıcılara toplamda 30 saatlik bir pil ömrü sunuluyor.

OnePlus Buds’ı OnePlus’ın akıllı telefonlarıyla hızlı biçimde eşleştirmek mümkün. İki kulaklık topuzu birbirinden bağımsız şekilde çalışabiliyor. Böylelikle bir topuz kutuda şarj olurken diğeriyle telefon görüşmesi yapılabiliyor.

OnePlus yeni kulaklığının düşük gecikme süresine de ayrıca dikkat çekiyor. Düşük gecikme süresi, video izlerken sesin fark edilebilir biçimde arkadan gelmeyeceği konusunda bir teminat niteliği taşıyor.

oneplus buds

OnePlus Buds, IPX4 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da kulaklığın su sıçramalarına ve en önemlisi tere karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

OnePlus Buds için siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği mevcut. Kablosuz kulaklık ABD’de 79 dolarlık fiyat etiketiyle bugün itibarıyla satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER