Teknoloji

OnePlus Buds kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

oneplus buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus, tamamen kablosuz ilk kulaklığının tanıtım tarihini açıkladı. OnePlus Buds adını taşıyan kablosuz kulaklık, 21 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikte yeni akıllı telefon OnePlus Nord ile birlikte resmiyet kazanacak.

Yeni kulaklığının adını ve çıkış tarihini duyuran OnePlus, konuyla ilgili başka bir detay paylaşmadı. Dolayısıyla OnePlus Buds’ın aktif gürültü engelleme özelliğini taşıyıp taşımayacağı veya pil ömrünün ne olacağı gibi konular belirsizliğini koruyor.

OnePlus’ın kulaklık üretimine yabancı bir şirket olmadığını hatırlatmakta fayda var. Şirket, bu alandaki yeteneklerini sergilemeye 2018 çıkışlı Bullets Wireless ile başlamıştı. Bullets Wireless, yüksek ses kalitesi ve kulağa iyi oturan tasarımıyla büyük takdir görmüştü. Aynı yıl içinde Bullets’ın Type-C versiyonu da kullanıcılarla buluşmuştu. OnePlus’ın bu iki kulaklıktaki başarılı performansı OnePlus Buds’a yönelik beklentileri de biraz yükseltiyor.

OnePlus’ın tamamen kablosuz bir kulaklık çıkarabileceğine dair dedikodular bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Kulaklığın tasarımında AirPods etkisini gösteren görseller de geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. OnePlus son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eski kulaklıklarının göründüğü bir görsele yer vermiş ve bu görselin altına “Sırada ne var?” şeklinde bir soru eklemişti.

OnePlus Buds, yukarıda da belirttiğimiz gibi 21 Temmuz’da OnePlus Nord ile birlikte gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon ve kablosuz kulaklık, artırılmış gerçeklik destekli bir çevrimiçi etkinlikte tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER