Teknoloji

OnePlus Buds için özel Android uygulaması yolda

oneplus buds

OnePlus’ın 79 dolarlık kablosuz kulaklığı OnePlus Buds, geçtiğimiz temmuz ayında satışa sunulmuştu. Uzun pil ömrü ve uygun fiyatıyla dikkat çeken OnePlus Buds’ı başka bir marka telefonla kullanmaya çalışanlar ise bazı sorunlarla karşılaşıyor.

Kullanıcıların bazı ayar ve güncellemeleri almasını engelleyen problemleri çözmek için harekete geçen OnePlus, bunun için kulaklığın özel Android uygulamasını diğer telefonlarla da uyumlu hâle hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama, OnePlus’ın Çin sitesindeki bir soru-cevap etkinliğinde yapıldı.

Soru-cevap etkinliğinde değişikliğin yapılacağı tarih konusunda bilgi verilmedi. Uygulama şu an için sadece OnePlus markalı telefonlara indirilebiliyor. Telefonla aynı adı taşıyan uygulamanın tanım bölümünde de bu durum açık biçimde belirtiliyor.

OnePlus Buds, yapılan incelemelerde ses kalitesiyle olumlu yorumlar almış, açık hava tasarımının ise ortam sesini kulağa fazlasıyla aldığı belirtilmişti. Tere ve su sıçramalarına karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasının bulunması da OnePlus Buds’ın öne çıkan özelliklerinden biri olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER