Teknoloji

OnePlus’ın yeni kablosuz kulaklığı Buds 3’ün özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

oneplus buds 3

OnePlus Buds ailesinin yeni üyesinin OnePlus 12 ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ünlü duyumcu OnLeaks, OnePlus Buds 3 adıyla resmiyet kazanması öngörülen kablosuz kulaklığın görsellerini ve önemli teknik özelliklerini paylaştı.

Buds 3 kulaklığın tasarımı itibarıyla OnePlus Buds Pro 2’ye benzediği görülüyor. Çift tonlu tasarım ve silikon kulak uçları, bu benzerliğin temelini oluşturuyor. Çift sürücü, 10.4 mm woofer ve 6 mm tiz hoparlörü de kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor. Bluetooth 5.3 desteğine sahip kulaklık, desteklenen cihazlarda Google Fast Pair özelliğinden de yararlanabiliyor.

48 desibele kadar aktif gürültü engelleme desteğiyle gelen Buds 3’ün her bir topuzunda üç mikrofon bulunuyor. IP55 dayanıklılık sertifikasına sahip kulaklığın şarj kutusu ise IPX4 sertifikasıyla geliyor. Sızıntıya göre, kulaklık 9 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Şarj kutusu da bu süreyi 33 saate çıkarıyor. Şarj kutusunun 520 mAh pil kapasitesine sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

oneplus buds 3

OnePlus Buds 3 2024’te çıkacak

OnePlus Buds 3’ün her bir topuzunun tartıda 4.7 gram çektiği belirtiliyor. Kulaklığın 2024’ün ilk ayı itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

oneplus buds 3

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER