Teknoloji

OnePlus’tan akıllı saat planları için beklenen işaret geldi

oneplus akıllı saat
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus yeni akıllı telefonu 8T‘yi tanıtırken, önemli bir duyuru daha yaptı. Şirket yakında ürün portföyüne yeni bir cihaz daha ekleyeceğini açıkladı. OnePlus uzun süredir beklenen akıllı saat açıklamasını yakında gerçekleştireceğinin işaretini verdi.

OnePlus’ın akıllı saat çalışmalarının geçmişi 2016’ya kadar uzanıyor. Şirket bu süreçte tam teşekküllü bir akıllı saat hazırlasa da, son anda bu ürünü duyurmaktan vazgeçmişti. Ortaya çıkan sonuçtan memnun olmayan OnePlus, portföyündeki diğer ürünlerle aynı seviyede bir cihaz sunabilmek adına bekleme kararı almıştı.

OnePlus’ın kurucularından Carl Lei tarafından 2016’da atılan bir tweet, iptal edilen akıllı saatin çizimlerini gözler önüne sermişti. Şirketin resmi hesabından yapılan yeni bir paylaşım, yuvarlak saat tasarımını doğruluyor. Buradaki görseller, Lei’nin 2016 tarihli paylaşımıyla da benzerlik gösteriyor.

OnePlus akıllı saat planlarıyla ilgili şimdilik fazla detay vermiş değil. Ancak yakında OnePlus’ın planlarına dair daha somut haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER