Teknoloji

OnePlus akıllı bileklik pazarında Xiaomi’ye rakip olacak

oneplus pad oneplus ace 3v

OnePlus’ın akıllı saat çıkarmayı planladığı biliniyor. Ancak şirketin giyilebilir ürün pazarıyla olan ilişkisi akıllı saatlerle sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. İddialara göre, OnePlus 2021’de uygun fiyatlı bir akıllı bileklik de çıkaracak. Şirket böylelikle Xiaomi’nin Mi Band serisine rakip olacak.

OnePlus’ın akıllı saat çıkarma planı, bizzat şirketin CEO’su Pete Lau tarafından doğrulanmıştı. Lau, akıllı saatin 2021’in başlarında duyurulabileceğini belirtmişti. Ancak akıllı bileklik konusunda şimdiye kadar ne Lau’dan ne de OnePlus’tan bir işaret geldi. Dolayısıyla bu iddiaya biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

Yine de, OnePlus’ın akıllı bileklik çıkarmasının mantıklı göründüğü söylenebilir. Xiaomi Mi Band serisi, uzun yıllardır en çok satan akıllı bileklikler arasında yer alıyor. OnePlus’ın da 40 dolarlık bir ürünle 2021’in ilk çeyreğinde Mi Band’in karşısına çıkabileceği belirtiliyor.

İddiaya göre, OnePlus akıllı bileklik tanıtımını OnePlus 9 serisinden önce gerçekleştirecek. OnePlus 9 serisinin mart ayında tanıtılması bekleniyor. Bu da akıllı bilekliğin ocak veya şubat ayında resmiyet kazanabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER