Teknoloji

OnePlus’ın gizemli telefonu resmi kayıtlarda görüldü

oneplus

OnePlus akıllı telefon pazarının son zamanlardaki en hızlı şirketleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Ace modelini duyuran şirket, bu hafta da Hindistan’da 10R ve Nord CE 2 Lite modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.

OnePlus 10 ve 10 Ultra modellerinin de önümüzdeki dönemde tanıtılması bekleniyor. Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtları ise şirketin başka bir telefon üstünde daha çalıştığını gösteriyor. Kayıtlardaki görseller, 10 Pro’nunkine benzer bir arka panel tasarımını gözler önüne seriyor.

PGZ110 model numarasıyla kayıtlara giren cihazın hangi isimle resmiyet kazanacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor. 8.7 mm. kalınlığındaki telefonun tartıda 205 gram çektiği belirtiliyor. 6.59 inç Full HD+ LTPS LCD ekran, 8 ve 12 GB RAM seçenekleri, 128 ve 256 GB dahili depolama alanı seçenekleri de kayıtlarda görülen özellikler arasında yer alıyor.

4980 mAh kapasiteli pilin hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtilse de, bunun detayları verilmiyor. Akıllı telefonun arkasında 64 megapiksel ana kameraya 8 ve 2 megapiksel kameraların eşlik edeceği görülüyor. Ön kamera çözünürlüğünün ise 16 megapiksel olacağı söyleniyor.

Telefonda bildirim kızağının bulunmayacağı, parmak izi tarayıcısının ise fiziksel olacağı belirtiliyor. Bu da cihazın üst segmentte konumlanmayacağı anlamına geliyor. Yeni bir OnePlus Ace modeli akıllara gelen seçeneklerden biri olsa da, şu an için doğrulanan bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER