Teknoloji

OnePlus Ace’in tanıtım tarihi belli oldu

oneplus ace

Bir süredir konuşulan OnePlus Ace için sonunda resmi bir açıklama geldi. OnePlus’ın Weibo profilinde yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon Çin’de 21 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Söz konusu paylaşım telefonun arkasında üç sensörlü bir kamera modülünün bulunduğunu gösteriyor. Telefonun kenarlarının düz olduğu da paylaşımda görülenler arasında yer alıyor.

21 Nisan’da tanıtılacak Ace’in Realme GT Neo 3’ün farklı isimli bir versiyonu olacağı söyleniyor. Akıllı telefonun Çin dışında OnePlus 10R adıyla satılması da beklentiler arasında yer alıyor. OnePlus 10R’nin duyurusu için de 28 Nisan işaret ediliyor.

Üçlü arka kamera modülünün tasarımı, daha önce sızan görsellerde görülen tasarımla örtüşüyor. Üst kenardaki kızıl ötesi sensörü ve alt kenardaki USB-C girişi de görsellerin gösterdikleri arasında bulunuyor. Paylaşılan görsellerde telefonun ön panelini görmek ise mümkün olmuyor.

Tanıtıma kadar OnePlus Ace için yeni paylaşımların gelmesi bekleniyor. Bu paylaşımlar sayesinde telefonun teknik özellikleri konusunda yeni bilgiler edinmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER