Teknoloji

OnePlus Ace tanıtılmadan canlı yayına çıktı

oneplus ace

OnePlus Ace, 21 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım tarihini duyuran OnePlus, telefona ait bazı görselleri de paylaşmıştı. Akıllı telefon daha tam anlamıyla resmiyet kazanmadan internet üzerinden gerçekleştirilen bir canlı yayında görüldü.

Canlı yayından alınan ekran görüntüleri, OnePlus’ın telefon için ön sipariş verenlere bazı hediyeler sunacağını gösteriyor. Bu hediyelerin Bluetooth hoparlör ve video içerik servisi aboneliği olduğu görülüyor. Şirketin ilk sipariş verenlere indirimli bir fiyat uygulayacağı da yayının gösterdikleri arasında bulunuyor.

Canlı yayın telefonun tasarımı konusunda OnePlus’ın paylaştığı görsellerden farklı bir şey göstermiyor. Yayında da siyah ve mavi renk seçenekleri görülürken, telefonun ön yüzünü görmek yine mümkün olmadı.

Telefonun ön panelinin üstündeki gizem perdesini ise Twitter’da paylaşılan bir video kaldırdı. 15 saniyelik bu kısa videoda da önce OnePlus Ace’in arka paneli, sonra da ön yüzü görülüyor. Ön tarafta sıra dışı bir şey göze çarpmıyor. En belirgin şey olarak ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilmesi dikkat çekiyor.

OnePlus Ace hakkındaki teknik detayların büyük kısmı sızıntılar sayesinde görülmüştü. Resmi duyurudan önce bunlara yenilerin eklenmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER