Teknoloji

OnePlus Ace Pro isimli bir telefon üstünde çalışıyor

oneplus ace pro 10t

OnePlus 10T, 3 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. Şirket bu etkinlikte OxygenOS 13’ü de tanıtacak. Bu akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, OnePlus Ace Pro isimli bir telefon üstünde de çalışıyor.

Ace Pro’nun kalbinde de Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Bu işlemciye 16 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. 150W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus’ın telefonları için Çin ve dünya genelinde farklı isimler tercih ettiği biliniyor. Dolayısıyla Ace Pro’nun 10T’nin Çin’deki adı olması şaşırtmayacaktır.

16 GB RAM seçeneğinin de OnePlus hayranları için iyi haber olduğu söylenebilir. OnePlus şimdiye kadar yüksek kapasiteli bellek seçeneği sunmuş değil. Dolayısıyla 10T ve Ace Pro’nun özel bir gruba katılacağı söylenebilir.

Yine de, OnePlus Ace Pro ve 10T’nin tamamen farklı telefonlar olması ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Ancak hem şirketin isimlendirme politikası hem de iki amiral gemisi üstünde eş zamanlı şekilde çalışmanın zorluğu bu ihtimali azaltıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER