Teknoloji

OnePlus Ace’in özellikleri ve fotoğrafları internete sızdı

oneplus ace
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 10R’nin özellikleri geçtiğimiz ay ortaya çıkmış ve sızan özellikler 10R’nin tamamen yeni bir cihaz olmayacağını göstermişti. “Pickle” (Turşu) kod adıyla anılan telefonun 2022’nin ikinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. OnePlus’tan henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, Dimensity 8100 işlemcili telefon OnePlus Ace adıyla resmiyet kazanacak.

Ace markasını daha önce OnePlus’ın kardeş şirketi Oppo da kullanmıştı. Oppo 2019’da Reno Ace, 2020’de ise Reno Ace 2 modellerini çıkarmıştı. Oppo daha sonrasında bu markayı kullanmayı bırakırken, bayrağı OnePlus devralmış gibi görünüyor.

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, OnePlus’ın yeni akıllı telefonu dokulu bir arka yüzeye sahip olacak. Hızlı şarj ve oyun deneyimi de telefonun odak noktaları arasında bulunacak.

oneplus aceDigital Chat Station’ın paylaştığı görseller, OnePlus Ace hakkında başka bilgiler de veriyor. Telefonda ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirildiği görülüyor. Akıllı telefonun Realme GT Neo 3’ün yeniden adlandırılmış versiyonu olması bekleniyor. Bu da Ace’te Dimensity 8100 işlemcinin yanı sıra 6.7 inç 120 Hz FHD+ AMOLED ekranın, 50 megapiksel kamera ve 150W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pilin bulunacağı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER