Teknoloji

OnePlus Ace 3V’in tanıtımı için resmi işaret geldi

oneplus ace 3 Oneplus ace 3v

OnePlus Ace 3V hakkındaki söylentiler son zamanlarda artmış durumda. Şirketin Çin Başkanı Li Jie, telefonun yakında resmen gözler önüne çıkacağını doğruladı. Li, Ace 3V’nin orta segment telefonlarda yapay zekâyı popülerleştirme misyonuyla hareket edeceğini belirtti.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ace 3V’nin resmi duyurusu içinse 18 Mart Pazartesi günü işaret ediliyor.

Ace 3V, Ace 3 modelinin daha uygun fiyatlı bir alternatifi olacak. OnePlus Ace 3’ün uluslararası pazarda OnePlus 12R adıyla satılacağını belirtmekte fayda var. Ace 3V’nin de 100W şarj destekli 5500 mAh pille gelmesi bekleniyor. 1220p çözünürlüklü 120 Hz 6.74 inç OLED ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Ace 3V, dünyaya Nord 4 adıyla açılabilir

OnePlus Ace 3V’de ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 16 megapiksel ön kamera, Android 14 ve ColorOS 14 kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Ace 2V dünyaya Nord 3 adıyla açıldığı için Ace 3V’nin de Nord 4 adıyla küresel ölçekte satışa sunulabileceği konuşuluyor. Ancak bunun için henüz bir doğrulama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER