Teknoloji

OnePlus Ace 2V’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus ace 2v

OnePlus Ace 2’nin Dimensity işlemcili versiyonunun yolda olduğu ve bu versiyonun OnePlus Ace 2V adıyla resmiyet kazanacağı daha önce açıklanmıştı. Çinli üretici şimdi de bu telefonun tanıtım tarihini duyurdu.

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, Ace 2V 7 Mart’ta tanıtılacak. Telefonun tanıtım etkinliği Çin’de yerel saatle 14.30’da (TSİ 09.30) başlayacak. Şirket resmi internet sitesinde telefonun tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren bir video da paylaştı.

Ace 2V’nin teknik özellikleri konusunda şu an için detaylı şekilde bilgi verilmiş değil. Ancak AnTuTu’nun benchmark testine göre telefonda MediaTek Dimensity 9000 işlemci, 16 GB LPDDR5X RAM, 512 GB UFS 3.1 depolama alanı ve 120 Hz ekran bulunuyor. Ace 2V’nin kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacağı da test sonucunda görülenler arasında yer alıyor.

OnePlus Ace 2V büyük ölçüde Ace 2 ile aynı özelliklere sahip olacak

Dimensity 9000 işlemci, 64 megapiksel ana kamera ve 80W şarj dışındaki diğer özelliklerin OnePlus Ace 2 ile aynı olması bekleniyor.

OnePlus Ace 2V’nin resmi duyurusu için önümüzde bir haftalık bir süre var. Bu süre zarfında OnePlus’tan telefon hakkında yeni paylaşımlar gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER